Akbank Atm En Yakın

Akbank Atm En Yakın Akbank Atm En Yakın, Akbank hangi ATM ile ortak?, Akbank ATM hafta sonu açık mı?, Akbank hangi ülkeye ait?, Malatya'da Akbank nerede?, Akbank hangi ATM lerden para çekilir?, Akbank hangi ATM'ler ücretsiz?

Akbank hangi ATM ile ortak?

Akbank ve Türkiye İş Bankası ile yapılan ATM işbirliği kapsamında; tüm müşterilerimiz, Akbank ATM'leri ve Türkiye İş Bankası Bankamatiklerinden hiç bir ücret ödemeden nakit işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Detaylı bilgi için tıklayın.

Akbank ATM hafta sonu açık mı?

Akbank ATM'leri ile işlemlerinizi 7/24 gerçekleştirebilirsiniz.

Akbank hangi ülkeye ait?

Akbank, 30 Ocak 1948 tarihinde özel sermayeli bir ticaret bankası statüsünde Adana'da kurulmuştur. Kuruluş amacı bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak olan Akbank, ilk İstanbul şubesini, 14 Temmuz 1950'de Sirkeci'de açmıştır.


Malatya'da Akbank nerede?

Hesabınıza ulaşmanız çok kolay: Akbank Kart ile yurtiçinde, Akbank ATM/BTM'lerinden ve ortak ATM'lerden, yurtdışında ise, tüm ATM'lerden nakit çekebilirsiniz.

Akbank hangi ATM lerden para çekilir?

Üniversiteli Akbanklı'yla bütün ATM'ler senin

Ek ücret ödemeden hem yurt içinde hem yurtdışında diğer banka ATM'lerinden işlemlerini gerçekleştirebilirsin.


Akbank hangi ATM'ler ücretsiz?

Ziraat Bankası 67,1 milyar liralık özkaynakla zirvedeki yerini korurken, bu bankası 86,9 milyar lira ile İş Bankası, 78,9 milyar lira ile Garanti BBVA, 76 milyar lira ile Akbank ve 63,5 milyar lira ile Yapı Kredi takip etti. 2021 yılında İş Bankası elde ettiği 13,5 milyar liralık kârla listenin ilk sırasında yer aldı.

Akbank hangi bankalarla ortak çalışıyor?

1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş adamı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulan Akbank'ın açılımı “Adana-Kayseri Bankası” anlamına geliyor.

Akbank para çekme limiti ne kadar?

Anket sonuçlarına göre Ziraat Bankası diğer bankalara kıyasla açık ara birinci olarak karşımıza çıktı. Ziraat Bankası'nı en güvendiklerini banka olarak belirtenlerin oranı %36.

Bankamatikten en fazla kaç para çekilir?

Akbank, Ocak 1948'de Adana'da Hacı Ömer Sabancı'nın da aralarında bulunduğu bir grup iş insanı tarafından bölgedeki pamuk üreticilerine finansman sağlamak amacıyla kurulmuş özel banka.

Türkiye'nin en güçlü bankası hangisi?

Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı, Akbank Yönetim Kurulu Başkanıdır. Sabancı, aynı zamanda Sabancı Holding Yönetim Kurulu, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti ve Sabancı Üniversitesi Mütevelli Heyeti üyeliklerini üstlenmektedir.

Akbank neyin kısaltması?

TEB, Haziran 2020 itibarıyla Türkiye'nin 71 ilinde 467 şubesiyle faaliyet göstermektedir. Bankanın tüm bu illerde toplam 1,704 adet ATM'si bulunmaktadır.

Türkiye'nin en güvenilir banka hangisi?

➔Kamu Bankaları arasında yapılan anlaşma gereğince, Müşterilerimizin Ziraat Bankası, Ziraat Katılım, Vakıflar Bankası, Vakıf Katılım Bankası, PTT ve Emlak Katılım Bankası ATM'lerinden yapacakları, yukarıda yer alan işlemlerden ücret alınmamaktadır.

Akbank hangi ailenin?

Kamu Ortak ATM platformuna dahil olan Bankaların (VakıfBank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, PTT, Emlak Katılım Bankası, Vakıf Katılım Bankası ve Ziraat Katılım Bankası) müşterileri kartlarıyla bu Bankaların ATM'lerinden aşağıdaki işlemleri ücretsiz olarak gerçekleştirir.

AK bankın sahibi kim?

DenizBank, Finansbank ve TEB Ortak ATM

İşlem limitleri kapsamında hesabınızdan para çekebilir, para yatırabilir veya kredi kartı borcunuzu ücretsiz olarak ödeyebilirsiniz. Aynı zamanda Enpara.com kartlarınız ile de DenizBank ve TEB ATM'lerinden bu işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.


Türkiye'de kaç tane Akbank şubesi var?

QNB Finansbank, DenizBank ve TEB güçlerini Tek ATM platformunda birleştirdi, Enparalılara DenizBank ve TEB ATM'lerinden ayda toplam 3 defa ücretsiz işlem yapma hakkı geldi! Kimler kullanabilir?

Türkiye'de en çok hangi bankanın ATM'si var?

Son dakika haberi! Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım müşterileri, bu bankaların tüm ATM'lerini işlem limitleri dahilinde hiçbir ücret ödemeden kullanabilecek.

Hangi ATM para kesmiyor?

Nakit Çekme: 1.04 TL + çekilen tutarın %1.15'i ( Bu tutara komisyon ücretinin %5'i oranında BSMV eklenir.) Başka Banka ATM Para Yatırma Para Yatırma: 1.04 TL + yatırılan tutarın %1.15'i ( Bu tutara komisyon ücretinin %5'i oranında BSMV eklenir.)

Garanti Bankası hangi banka ile ortak?

*Tüm Akbank ATM'lerinden Akbank Direkt ile günlük 5000 TL'ye kadar para çekebilirsiniz.

Ortak ATM para kesiyor mu?

EFT ücreti, işlem tutarının 1.000 TL ve altında olması halinde mobil bankacılık uygulamaları ve internet bankacılığı aracılığıyla yapılan işlemler ile düzenli ödemelerde 2,54 TL'yi, ATM'den yapılan işlemlerde 8,93 TL'yi, diğer kanallar ile yapılan işlemlerde ise 12,79 TL'yi geçemez.

Ortak ATM de hangi bankalar var?

Ziraat Bankası: 5.000 TL. Yapı Kredi: 5.000 TL. İş Bankası: 5.000 TL. PTT Bank: 3.000 TL.