Ataşehir Dudullu Terminali

Ataşehir Dudullu Terminali Ataşehir Dudullu Terminali, Ataşehir Dudullu Terminali hangi metro durağında?, Dudullu Terminali hangi yakada?, Istanbul Ataşehir hangi Otogara yakın?, Dudullu nerede hangi yakada?, Dudullu'ya hangi metro gidiyor?, Ataşehir hangi metro durağı?

Ataşehir Dudullu Terminali hangi metro durağında?

Ataşehir Dudullu Terminali konumuna en yakın duraklar: Cahit Zarifoğlu Anad 18 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde. Kayışdağı 41 metre uzaklıkta, 2 dk yürüme mesafesinde.

Dudullu Terminali hangi yakada?

Ataşehir Dudullu Terminali'na Nasıl Ulaşılır

Ataşehir Otogarı, İstanbul'un Anadolu Yakası'nda bulunan otogarlarından biridir. Anadolu Yakası'nda oturan ya da İstanbul'un bu yakasına seyahat eden pek çok kişinin hareket noktası burasıdır.


Istanbul Ataşehir hangi Otogara yakın?

Şehir Merkezinden Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı'na Ulaşım

Ataşehir Ferhatpaşa Otogarı, Dudullu Otogarı olarak da biliniyor ve İstanbul Anadolu Yakası'nda yolculara hizmet veriyor.



Dudullu nerede hangi yakada?

Ümraniye Marmara Bölgesinde, İstanbul'un Anadolu yakasında yer almakta olup, sağlam bir zemin üzerine kurulmuştur. Nüfus açısından İstanbul'un 39 ilçesi arasında 3. sırada yer almaktadır. Ümraniye'nin doğusunda Sancaktepe, güneyinde Ataşehir, batısında Üsküdar, kuzeyinde Çekmeköy ve Beykoz ilçeleri yer almaktadır.

Dudullu'ya hangi metro gidiyor?

Dudullu (M8) Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M8 (Bostancı - Parseller) Metro Hattı'nda yer alan ve 6 Ocak 2023'te hizmete giren yer altı metro istasyonudur. Ümraniye'nin Yukarı Dudullu Mahallesi'nde Alemdağ Caddesi üzerinde -M5 istasyonunun alt kotunda- yer almaktadır.

Ataşehir hangi metro durağı?

Ataşehir Metro İstasyonu, İstanbul metrosu'nun M12 (60. Yıl Parkı – Kâzım Karabekir) Metro Hattı'nda yer alan ve 2024'te hizmete girmesi planlanan inşa hâlindeki yer altı metro istasyonudur.

Dudullu Otogar Anadolu mu Avrupa mı?

İstanbul (Dudullu - Anadolu Yakası)

Ataşehir Dudullu hangi otobüs gider?

19S, Ümraniye bölgesinde bulunan DUDULLU ATAŞEHİR konumuna giden son Otobüs aracıdır. 02:08 civarında buradan geçer.

Dudullu Otogar hangi otobüs gider?

Dudullu Otogar Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

14A. 14AK. 14T. 19ES.


Istanbul Ataşehir hangi semte yakın?

Güneyinde Maltepe, batısında Kadıköy, kuzeybatısında Üsküdar, kuzeyinde Ümraniye, kuzeydoğusunda Çekmeköy ve doğusunda Sancaktepe ilçelerine komşudur.

Istanbul Ataşehir hangi tarafta?

Ataşehir, İstanbul'un Anadolu yakasında bulunan bir ilçedir. İstanbul'un doğu yarısında, Kocaeli Yarımadası'nın batı kısmında yer alan ilçenin denize kıyısı yoktur. 2008 yılında Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar'dan bâzı mahallelerin içine katılmasıyla ilçe statüsü kazanarak İstanbul'un 39 ilçesinden biri olmuştur.

Büyük istanbul otogarı hangi semtte?

Büyük İstanbul Otogarı, İstanbul'un Avrupa yakasında bulunan şehirlerarası otobüs terminalidir. Bayrampaşa ilçe sınırları içerisinde olmasına karşın, Esenler ilçe merkezine çok yakın olması dolayısıyla halk arasında Esenler Otogarı olarak da anılmaktadır.

Dudullu Otogar hangi ilçeye bağlı?

Dudullu Otogarı - İstanbul Ümraniye.

İstanbul Yukarı Dudullu nereye bağlı?

Yukarıdudullu, İstanbul ilinin Ümraniye ilçesine bağlı bir mahalledir.

Ümraniye karşı tarafta mı?

Anadolu Yakasındaki İlçeler: Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar olmak üzere 14 tane ilçeye sahiptir.

Üsküdar Dudullu metro kaç durak?

14-Dudullu, 15-Toplu Konutlar, 16-Çekmeköy ve Sancaktepe istasyonlarının aralarında yer aldığı 16 istasyon yer alacak.

Dudullu Bostancı metro durakları arası kaç dakika?

Bostancı - Dudullu arasını 21 dakikaya indirecek metroyla, saatte tek yönde 44 bin 400 yolcu taşınabilecek. İstasyonlarda güvenlik için rayla düşmeyi engelleyici "Tam Boy Peron Ayırıcı Kapılar" kullanıldı.

Dudullu metro kaça kadar?

Hattımız 06.30-21.30 saatleri arasında hizmet verecektir. Güncel sefer tarifemize web sitemizin sefer tarifeleri alanından ve mobil uygulamadan ulaşabilirsiniz.

Bostancı Ataşehir hangi Otobüs gider?

13AB ALTUNİZADE - ATAŞEHİR / BOSTANCI Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 13AB hattı da birçok duraktan geçer.

Ataşehir metro ne zaman bitiyor?

BİTİYOR! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun %70'i dün itibariyle tamamlandı. Bu dev yatırım 2025 yılında İstanbul'un hizmetinde olacak.