Silvan Diyarbakır Arası Kaç Kilometre

Silvan Diyarbakır Arası Kaç Kilometre Silvan Diyarbakır Arası Kaç Kilometre, Diyarbakır Silvan kaç saat?, Siverek Diyarbakır arası kaç Kilome?, Mardin Diyarbakır arası kaç?, Silvan ilçesi hangi ile bağlı?, Diyarbakır Silvan arası kaç TL?, Diyarbakır Silvan nereye yakın?

Diyarbakır Silvan kaç saat?

Siverek - Diyarbakır arası yaklaşık olarak 80 km'dir. Kamil Koç ile Siverek - Diyarbakır seyahatiniz tahmini olarak en az 55 dakika saat sürer.

Siverek Diyarbakır arası kaç Kilome?

İki şehir arasındaki mesafe araçla D950 karayolu üzerinden 93,6 kilometredir. Otobüsle ile ise bu mesafe 96 kilometredir. Uçakla gerçekleştirilen uçuşlarda iki şehir arasındaki mesafe 73 kilometreye denk gelmektedir. Diyarbakır Mardin Arası Kaç Saat?

Mardin Diyarbakır arası kaç?

Mipherket, Muhargin, Farkin, Sliv, Sıliva ve bugünkü adıyla Silvan, 1873 yılında ilçe merkezi olarak Diyarbakır'a bağlanan en büyük ilçelerden biri olmuştur.


Silvan ilçesi hangi ile bağlı?

Silvan ilçesi batısında Diyarbakır merkez ilçe ve Hazro; kuzeyinde Lice ve Kulp ilçeleri; doğusunda Batman ili, güneyinde Bismil ilçesi ile komşudur. Diyarbakır'a 82 km uzaklıktadır.

Diyarbakır Silvan arası kaç TL?

Şanlıurfa - Diyarbakır arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile Şanlıurfa - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 171 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 1 saat 30 dakika saat kadar sürer.

Diyarbakır Silvan nereye yakın?

Diyarbakır - Siverek arası toplam 182 kilometre. İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 2 saat 30 dakika sürüyor.

Şanlıurfa Diyarbakır kaç saat sürüyor?

Diyarbakır ile Malatya arasındaki mesafe 258 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 3 saat 45 dakika kadar sürmektedir.

Diyarbakırdan Sivereğe kaç saat?

Elâzığ - Diyarbakır arası yaklaşık olarak 151 km'dir.

Diyarbakır Şanlıurfa arası kaç kilometredir?

Mipherket, Muhargin, Farkin, Sliv, Sıliva ve bugünkü adıyla Silvan, 1873 yılında ilçe merkezi olarak Diyarbakır'a bağlanan en büyük ilçelerden biri olmuştur. Atatürk, Silvan'da bulunan 16. Kolordu Karargahı'na, 14 Nisan 1916'da Mirliva (General) olarak terfi etmiştir.

Malatya Diyarbakır kaç saat sürer?

Diyarbakır'ın merkezde 4 toplamda 17 ilçesinin 2021 yılı nüfus sayıda açıklandı. Buna göre merkez Kayapınar ilçesi 27,0 artış ile en fazla nüfusa sahip olurken, Çüngüş ilçesi ise en az nüfusa sahip ilçe oldu.

Diyarbakır Kahramanmaraş arası kaç?

Silvan İlçesi, toplam nüfus açısından Diyarbakır ilinin merkez ilçeler (4) hariç, 13 taşra ilçesi içinde, üçüncü sırada yer alır. Bu çalışma, Silvan ilçesine bağlı 81 köy yerleşmelerini kapsamaktadır.

Elazığ Diyarbakır arası kaç kilometredir?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi İlçe Hatları SİLVAN otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş) SİLVAN otobüs hattı (Silvan), Batı İlçe Otogarı durağından başlayıp Silvan Merkez durağına gidene kadar 73 duraklar geçiyor.

Silvan ın neyi meşhur?

Günümüzde ise Silvan, 44324 nüfusu ile küçük bir şehir görünümündedir.

Silvan ın eski adı nedir?

Silvane (Farsça:سیلوانه, Silvaneh), İran'ın kuzeybatısında Batı Azerbaycan Eyaleti'nde şehir. İdari olarak Urmiye şehristanı'na bağlıdır ve bu şehristana bağlı olan aynı isimli Silvane bahşı'nın da yönetim merkezidir. Urmiye kenti yakınlarındaki kasabanın 2006 nüfusu 1.187 kişi, denizden yüksekliği 1587 m.'dir.

Diyarbakır en büyük ilçesi hangisi?

Yaklaşık 2 milyonluk nüfusa sahip olan şehrin ilçeleri arasında; Bağlar, Bismil, Çermik, Çınar, Çüngüş, Dicle, Eğil, Ergani, Hani, Hazro, Kayapınar, Kocaköy, Kulp, Lice, Silvan, Sur ve Yenişehir yer almaktadır.

Diyarbakır Silvan kaç tane köyü var?

İstanbul - Diyarbakır arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İstanbul - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 1742 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 18 saat 30 dakika saat kadar sürer.

Silvan Diyarbakır dolmuş ne kadar?

İki konum arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat 30 dakika sürüyor. Diyarbakır - Mardin arası hangi otobüs firmalarının seferleri bulunuyor? Mardin Seyahat, Tokat Yıldızı Seyahat, Özlem Cizre Nuh Diyarbakır - Mardin arası seferler düzenliyor.

Diyarbakır Silvan dolmuş nereden kalkıyor?

Diyarbakır - Bingöl arası toplam 150 kilometre.

Silvan nüfusu ne kadar?

İzmir - Diyarbakır arası en uygun fiyatlı otobüs biletini bulun. Kamil Koç ile İzmir - Diyarbakır yolculukları ekonomik ve konforludur. İki şehir arasındaki mesafe 1563 km km'dir ve seyahat etmek yaklaşık 19 saat 46 dakika saat kadar sürer.

Silvanna ne demek?

Diyarbakır - Ergani Arası Otobüs

Diyarbakır ile Ergani arasındaki mesafe 61 km km'dir ve en hızlı seferimizle yaklaşık 55 dakika kadar sürmektedir.