Atf2 İle Atf 3 Arasındaki Fark

Atf2 İle Atf 3 Arasındaki Fark Atf2 İle Atf 3 Arasındaki Fark, ATF 3 hangi araçlarda kullanılır?, ATF 2 hangi araçlarda kullanılır?, Atf3 nedir?, Opet ATF DX 2 nerede kullanılır?, ATF 3 direksiyon yağı hangi araçlarda kullanılır?, ATF 3 nerede kullanılır?

ATF 3 hangi araçlarda kullanılır?

LUKOIL ATF III 1 LT

Binek araçların ve ağır vasıtaların otomatik şanzıman ve transmisyonlarında, direksiyon dişlilerinde ve önerildiği takdirde hidrolik sisteme sahip mekanizmalarda kullanılır. Ticari araçlar ve yolcu araçların gereksinimlerini en üst seviyede karşılar.


ATF 2 hangi araçlarda kullanılır?

Kullanıldığı Yerler. Binek araçlarda ve ağır vasıtaların direksiyon dişlilerinde, otomatik şanzıman ve transmisyonlarında ve önerildiği takdirde hidrolik sisteme sahip mekanizmalarda kullanılır.

Atf3 nedir?

Uluslararası Orijinal Ekipman Üreticileri (OEM) tarafından onaylı otomatik şanzıman yağıdır.


Opet ATF DX 2 nerede kullanılır?

Binek ve ticari araçların otomatik transmisyonlarında kullanımı uygundur. Araç üreticisi tarafından tavsiye edildiğinde hidrolik güç ve hidrolk direksiyon sistemlerinde de kullanılabilir.

ATF 3 direksiyon yağı hangi araçlarda kullanılır?

Her türlü araçlarda otomatik ve düz şanzımanlarda, direksiyon hidroliklerinde ve aktarma organlarında kullanılır. Yüksek performansa sahip madeni otomatik şanzıman yağı. Mükemmel aşınma koruması ve sürtünme özelliği. En zor kullanım koşullarında ve yüksek sıcaklıklarda şanzımanın kusursuz çalışmasını sağlar.

ATF 3 nerede kullanılır?

Atf yağ, bir şanzıman yağı çeşididir. Binek araçlarda ve ağır vasıtaların direksiyon dişlilerinde kullanılması uygundur.

ATF 2 yağ ne işe yarar?

Parafinik baz yağların, ileri teknoloji katkı paketlerinin harmanlanmasıyla elde edilen otomatik şanzıman yağıdır. Binek araçlarda, ağır vasıtaların direksiyon dişlilerinde, otomatik şanzımanlarda ve transmisyonlarda güvenle kullanılır. Yüksek oksidasyon direnci sayesinde daha uzun ömürlüdür.

ATF dexron 3 ne işe yarar?

Sentetik baz yağlar ile üstün nitelikli katık kombinasyonlarının harmanlanmasıyla elde edilen yüksek performanslı sentetik otomatik şanzıman yağıdır. GM Dexron veya Ford Mercon spesifikasyonlarının özellikle istendiği modern otomatik şanzımanlar için geliştirilmiştir.

ATF 6 şanzıman yağı hangi araçlarda kullanılır?

Amerikan otomobil üreticileri GM, FORD, CHRYSLER; Asya otomobil üreticileri Honda, Hyundai, Kia, Isuzu, Mitsubishi, Nissan, Toyota; Avrupa otomobil üreticileri MERCEDES, FORD, OPEL'in otomatik vites kutuları, transfer kutusu ve hidrolik direksiyon sistemlerinde kullanılması tavsiye edilir.

ATF DX 2 nedir?

ATF DX II, dünyanın önde gelen araç üreticilerinin öngördüğü standartlara uygun üretilen, GM Dexron II şartnamesini karşılayan otomatik transmisyon yağıdır. Tork konvertöründe kesintisiz ve mükemmel güç iletimi sağlar.

Yeşil direksiyon yağı hangi araçlarda kullanılır?

Yeşil renk: Genellikle Ford , Bentley , BMW , Volvo vb. Markalar tarafından kullanılır . Sarı renk: Genellikle Mercedes-Benz markasında kullanılırlar ve Daimler AG ve diğer üreticiler tarafından imalat lisansı altında üretilirler.

Manuel şanzımana ATF konulur mu?

direksiyona( hidrolik olanlar) atf konur, manual şanzıman ve diferansiyele 75w90 konur. direksiyona( hidrolik olanlar) atf konur, manual şanzıman ve diferansiyele 75w90 konur.

ATF 3 ne yağı?

Yüksek performansa sahip madeni otomatik şanzıman yağı. Üstün şanzıman teknolojisine sahip araçlar için. Mükemmel aşınma koruması ve sürtünme özelliği.

ATF 4 nedir?

OPAR OLIO ATF PLUS 4, motorlu araçların otomatik transmsiyonlarında kullanılmak üzere geliştirilmiş, Chrysler ATF +4 şartnamesini karşılayan otomatik transmisyon yağıdır.

Direksiyon yağı ATF mi?

ATF yağ çeşidi otomobillerin otomatik şanzımanlarında ve direksiyon sisteminde kullanılan bir yağ çeşididir. Genel olarak direksiyon sisteminde kullanıldığı için hidrolik direksiyon yağı da denilmektedir.

Atf2 ne yağı?

Petrol Ofisi Atf 2 1 Lt - Otomatik Şanzıman Yağı - Direksiyon Yağ

ATF yağ hangi araçlarda kullanılır?

Daha çok eski tip japon ve avrupa araçlarında kullanımı uygundur. 1980 ve öncesi Ford, Lincoln ve Mercury araçlarının yanı sıra Mazda, Saab, Toyota, Volvo ve Type F sıvısı gerektiren diğer Japon ve Avrupa şanzımanları için uygundur.

Direksiyon hidrolik yağı ile fren hidrolik yağı aynı mı?

Direksiyon hidrolik yağı ile fren yağı aynı mı? Sorusuna yanıt olarak; Bu iki yağ aynı değildir.

Mobil ATF 220 nerede kullanılır?

Mobil ATF 220, Dexron IID kullanılması istenen araçların otomatik şanzımanlarında kullanılan yüksek performanslı yağdır. Ayrıca özel uygulamalarda hidrolik sıvı olarak da kullanılır.

ATF yağı ne zaman değişir?

Örneğin, her 30.000 mil veya 48.000 km'de bir değiştirilmesi gerekebilir.