Torium Hangi Durakta

Torium Hangi Durakta Torium Hangi Durakta, Istanbul Torium AVM hangi durak?, Otoport AVM Metrobus hangi durak?, Torium AVM hangi ilçeye bağlı?, Esenyurttan Toriuma hangi minibüsler gider?, Toriuma hangi iett gider?, Marmara Park için hangi durak?

Torium Hangi Durakta

Esenyurt Torium konumuna en yakın metrobus durağı Haramidere Sanayi. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Istanbul Torium AVM hangi durak?

Esenyurt Torium konumuna en yakın metrobus durağı Haramidere Sanayi. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Otoport AVM Metrobus hangi durak?

Esenyurt Torium konumuna en yakın metrobus durağı Haramidere Sanayi. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Torium AVM hangi ilçeye bağlı?

E-5 üzerinde ve metrobüs durağının hemen yanında olması ve yine bölgenin en büyük AVM' sine komşu olması otomobil severlerin Otoport AVM' yi tercih etmelerini sağlamaktadır.


Esenyurttan Toriuma hangi minibüsler gider?

Torium Alışveriş Merkezi,Esenyurt'da bulunan bir AVM'dir.İçinde kapalı kayak pisti olan bir alışveriş merkezidir.

Toriuma hangi iett gider?

BL - 101, Esenyurt bölgesinde bulunan Torium Avm konumuna giden son Minibüs / Dolmuş aracıdır.

Marmara Park için hangi durak?

34G, Esenyurt bölgesinde bulunan Torium otobus duragi konumuna giden son Metrobus aracıdır. 04:28 civarında buradan geçer.

MetroCity AVM hangi durakta?

Beylikduzu bölgesinde bulunan Marmara Park Avm konumuna en yakın otobüs durağı hangisidir? Beylikduzu Marmara Park Avm konumuna en yakın otobüs durağı Enver Adakan - B.Çekmece Yönü. 4 dk yürüme mesafesindedir.

Metrobüs kaç durak var?

MetroCity Alışveriş Merkezi, Hacıosman – Yenikapı metro hattı ile 12 dakika gibi kısa bir süre içinde ulaşılabilir bir yakınlıktadır. Alışveriş Merkezi içine 1. Levent metro istasyonundan doğrudan giriş mevcuttur.

Metrobüste hangi duraklar var?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Torium AVM Outlet mi?

Torium Avm (Outlet Mağaza)

Torium AVM kim yaptı?

Gayrimenkul sektörünün güvenilir isimlerinden Torunlar GYO tarafından inşa edilen Torium; büyüklüğü, çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle yurt içi ve yurtdışından milyonlarca ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Torium AVM kac magaza var?

Esenyurt'ta 95 bin metrekare kiralanabilir alana sahip Torium'da, 180 mağaza yer alıyor.

Torium AVM hangi metrobüs durağına yakın?

34G, Esenyurt bölgesinde bulunan Torium konumundan geçen ilk Metrobus aracıdır. 03:00 civarında geçer.

Metrobüs Esenyurt'a gider mi?

İstanbul ilinin Esenyurt ilçesine bağlı bir mahallesi olan Güzelyurt, önemli metrobüs duraklarından bir tanesidir.

Pelikan AVM hangi metrobüs durağında?

Avcilar bölgesinde bulunan Metrobüs Durağı Pelikan Avm Cihangir konumuna en yakın metrobus durağı hangisidir? Avcilar Metrobüs Durağı Pelikan Avm Cihangir konumuna en yakın metrobus durağı Cihangir Üniv. Mahallesi. 2 dk yürüme mesafesindedir.

Hadımköy hangi iett gidiyor?

İETT Bölgesel Hatlar 458 otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş) 458 otobüs hattı (Haramidere -Yedikardeşler Camii), Haramidere - Son Durak Yönü durağından başlayıp Yedikardeşler Camii - Sondurak Yönü durağına gidene kadar 55 duraklar geçiyor.

458 son durak neresi?

458 otobüs hattı (Yedikardeşler Camii -İstanbul Üniversitesi), Yedikardeşler Camii - Sondurak Yönü durağından başlayıp İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcilar Kampüsü durağına gidene kadar 66 duraklar geçiyor.

458 Nereye Gidiyor?

Söğütlüçeşme - Beylikdüzü arası toplam 44 duraktan oluşuyor. Beylikdüzü - Söğütlüçeşme Metrobüs Kaç Dk Sürüyor? Beylikdüzü - Söğütlüçeşme arası ortalama 83 dakika sürüyor.

Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs ne kadar sürüyor?

Doğal güzellikleri ile de öne çıkan Marmara Adası'na yaz sezonunda her gün, sezon dışı sayılan ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde değişken günlerde İDO seferi bulunmaktadır. Marmara Adası feribotları nereden kalkıyor sorusuna Tekirdağ Barbaros ve Ceyport, Erdek, Saraylar ve Bandırma üzerinden feribotlar kalkmaktadır.

Marmara nereden kalkıyor?

Marmarapark Metrobus konumuna en yakın duraklar: Belediye 203 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde. Çamtepe - Beylikdüzü Yönü 418 metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde. Beylikdüzü - Son Durak (76) Yönü 447 metre uzaklıkta, 6 dk yürüme mesafesinde.