Beykent Metrobüs Durağı

Beykent Metrobüs Durağı Beykent Metrobüs Durağı, Beykente hangi metrobüs gider?, Metrobüs durakları nelerdir?, Beylikdüzü metrobüs son durak neresi?, Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç durak?, Beykent hangi durak?, Beylikdüzüne hangi metrobüs gider?

Beykente hangi metrobüs gider?

Beykent Metrobüs Durağı veya istasyonu, İstanbul'un ilçesi olan Esenyurt'un Gökevler Mahallesi ile Büyükçekmece'nin Cumhuriyet Mahallesi arasında üzerinde yer almaktadır. (34B, 34BZ, 34C, 34G) gibi metrobüs hatları buradan geçmektedir.

Metrobüs durakları nelerdir?

Avrupa Yakası'nda hizmet veren hat, toplamda 26 duraktan geçer. 34G metrobüs hattı, Beylikdüzü Son Durak (TÜYAP) Söğütlüçeşme arasında faaliyet göstermektedir. Her iki yakada da hizmet veren bu hat, toplamda 44 duraktan geçer.

Beylikdüzü metrobüs son durak neresi?

- Metrobüs 34G Hattı: Beylikdüzü (TÜYAP) – Söğütlüçeşme arasında çalışmakta olup toplam 44 durak bulundurmaktadır.


Söğütlüçeşme Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

Beylikdüzü Yerleşkesi

Metrobüs Beylikdüzü son durakta inildiğinde 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.


Beykent hangi durak?

34G, Beylikduzu bölgesinde bulunan Metrobüs konumuna giden son Metrobus aracıdır.

Beylikdüzüne hangi metrobüs gider?

52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar ve Beylikdüzü kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 8 hat bulunmaktadır.

Metrobüs Nerden nereye kadar gidiyor?

Zincirlikuyu Avcılar, Beylikdüzü, Söğütlüçeşme,Cevizlibağ, Zeytinburnu, Uzunçayır, Yenibosna, Mecidiyeköy durağı en çok kullanılan metrobüs durakları arasında yer alıyor.

Zincirlikuyu metrobüs hangi duraklardan geçiyor?

Söğütlüçeşme metrobüs durağı ile Kadıköy merkez oldukça yakın diyebiliriz. Tahmini olarak 10-15 dakikalık yürüme mesafesindedir. İsterseniz, metrobüsten indikten sonra Kadıköy'e giden 4, 8E, 8A, 19S, 19F, 16D, 20K gibi İETT seferlerinden birini binebilirsiniz. Söğütlüçeşme durağı ile Kadıköy arası 4 durak mesafededir.

Söğütlüçeşme metrobüs nereye gidiyor?

Türkiye'nin İstanbul şehrinde hizmet veren 52 kilometre (32 mi) uzunluğunda ve 44 istasyona sahip olan Metrobüs sisteminde; doğu-batı aksında Söğütlüçeşme, Zincirlikuyu, Cevizlibağ, Avcılar Merkez - Üniversite Kampüsü ve Beylikdüzü Son durak kalkış/varışlı olarak günün 24 saati sefer yapan 6 hat bulunmaktadır.

Beylikdüzü metrobüs hangi semtte?

Anadolu Yakası'ndan metrobüsün Söğütlüçeşme – Beylikdüzü, Avrupa Yakası'ndan Zincirlikuyu – Cevizlibağ – Beylikdüzü hattını kullanarak 'Beylikdüzü Son Durak' durağında inerek Tüyap'a kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Beylikdüzünde metrobüs var mı?

34 METROBÜS HATTI DURAKLARI

34 hattı, Avcılar- Zincirlikuyu arasında seferlerine devam eder. Bu hatta toplam 25 durak bulunur.


Beylikdüzü Tüyap hangi metrobüs durağında?

Kadıköy'ün Hasanpaşa Mahallesi'nde Kurbağalıdere Caddesi üzerinde, Kadıköy Belediyesi'nin karşısında yer almaktadır.

Zincirlikuyu Beylikdüzü metrobüs kaç durak?

Söütlüçeşme metrobüs durağı ve Söğütlüçeşme Marmaray durağı birbirine çok yakın noktadadır. Söğütlüçeşme metrobüs durağından indikten sonra iki dakikalık bir yürüme mesafesi ile Söğütlüçeşme Marmaray durağına ulaşabilirsiniz.

Söğütlüçeşme Metrobüs durağı nereye bağlı?

Beykent, İstanbul ilinin Büyükçekmece ilçesine bağlı yerleşim alanı, bucak. Beykent Eğitim Kurumları ve Beykent Üniversitesi'nin bulunduğu semt Büyükçekmece Gölü'nü kuşbakışı görmektedir. İstanbul ile ilgili bu madde taslak seviyesindedir.

Söğütlüçeşme Metrobüs ve Marmaray yakın mı?

Beykent Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri

400A.


Beylikdüzü Beykent nereye bağlı?

Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının temeli atıldı. 10 kilometrelik hat hizmete alındığında Beylikdüzü'nden Kadıköy'e 82 dakikada ulaşılacak.

Beykent hangi otobüs gidiyor?

M13 (İstanbul metrosu)

Beykent hangi otobüs gider?

Beylikdüzü'ne kentin pek çok farklı bölgesinden farklı ulaşım alternatifleri ile erişim sağlanabilmektedir. Beylikdüzü'ne ilçesine ayrıca, Marmaray ve vapur hatları kullanarak da ulaşım sağlanabilmektedir.

Beylikdüzü'nden Kadıköy'e metrobüs var mı?

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek.

Söğütlüçeşme metrobüse hangi metro gider?

2024 Metrobüs Tam Yol Taşıma Ücreti

Yapılan yüzde 18'lik zam ile birlikte Metrobüs 2024 tam bilet tarifesi en az taşımada 10,74 TL öğrenciler için ise 4,73 TL, en uzun mesafede tam bilet 26,25 TL Öğrenciler için 8,64 TL oldu.