131y

131y 131y, 131y hangi duraklardan geçer?, 131y Çekmeköy'den kaçta kalkıyor?, 131b hangi duraklardan geçiyor?, Kartal Samandıra hangi otobüs gider?, Kartal Çekmeköy hangi otobüs gider?, 132a hangi duraklardan geçiyor?

131y hangi duraklardan geçer?

130A, Samandıra Kartal Bağlantısı adresine giden son Otobüs.

131y Çekmeköy'den kaçta kalkıyor?

132ÇK ÇEKMEKÖY - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132ÇK hattı da birçok duraktan geçer.

131b hangi duraklardan geçiyor?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.


Kartal Samandıra hangi otobüs gider?

131Y (İETT)

Ek bilgi: 131Y hattında 61 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 78 dakika.


Kartal Çekmeköy hangi otobüs gider?

131 otobüs hattı (Sultanbeyli Peronlar-Estergon Caddesi), Sultanbeyli Peronlar durağından başlayıp Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 65 duraklar geçiyor.

132a hangi duraklardan geçiyor?

131V (İETT)

131V otobüs hattının ilk durağı Kartal - 4. Peron Yönü olup son durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 131V (Kartal -Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), her gün çalışıyor.


Ümraniye Sultanbeyli hangi Otobüs gider?

131B Hattı

131B otobüs hattı (Battalgazi Mahallesi -Estergon Caddesi), Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü durağından başlayıp Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 71 duraklar geçiyor.


131Y kaç saat sürüyor?

320A SULTANBEYLİ MİMARSİNAN / SAMANDIRA - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 320A hattı da birçok duraktan geçer.

131Y ne zaman gelecek?

Marmaray ile Çekmeköy'e Ulaşım

Hem zamandan tasarruf hem de rahatlıktan ödün vermeden kolay bir şekilde ulaşım imkânı tanıyan Marmaray, HALKALI-GEBZE istikameti olmak üzere adeta geniş bir şehir turu sunmakta. Çekmeköy'e ulaşım için öncelikle Marmaray'a binmeli ve Üsküdar durağında inmelisiniz.


131 kaç durak?

Sancaktepe, İstanbul ilinin Anadolu Yakası'nda bir ilçedir. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Kartal, güneybatısında Maltepe, batısında Ataşehir ve Ümraniye, kuzeyinde Çekmeköy, doğusunda Pendik ve Sultanbeyli ilçelerine komşudur.

131 V nereye gidiyor?

Kartal'ın Cumhuriyet Mahallesi'nde Kartal Kavşağı'nda yer alan istasyonun 1 nolu Kartal Meydan Yönü, 2 nolu D100 Pendik Yönü İETT Durakları, 3 nolu D100 Kadıköy Yönü İETT Durakları ve 4 nolu İETT Aktarma Merkezi Merkezi olmak üzere toplam 4 adet girişi bulunmaktadır.

131 B nereye gidiyor?

Çekmeköy Devlet Hastanesı Durağının Yakınından Geçen İETT Otobüsleri. Otobüs : 11A. 14A.

Samandıra Üsküdar hangi otobüs gider?

11ÜS Sultanbeyli - Üsküdar otobüsü 24 saat hizmet.

Marmaray Çekmeköye gidiyor mu?

132 AKFIRAT / TEPEÖREN - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132 hattı da birçok duraktan geçer.

Sancaktepe hangi ilde?

132V Hattı

132V otobüs hattı (Pendik - Yenidoğan / Sultanbeyli), Pendik Devlet Hastanesi - Pendik Köprüsü Yönü durağından başlayıp Yenidoğan Peronlar durağına gidene kadar 89 duraklar geçiyor.


Kartal metro durağı hangi mahallede?

132S otobüs hattının ilk durağı Kartal Metro olup son durağı Kartal Köprü Çikişi - Kartal Yönü durağıdır.

Çekmeköy hastanesine hangi Otobüs gidiyor?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

Sultanbeyli Çekmeköy hangi Otobüs gider?

18D SULTANBEYLİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

132 otobüs nereye gider?

Sultanbeyli Otogarına Kartal Köprüsü üzerinden 132M hattına binip Yanyol durağında inerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ümraniye'den önce 522 numaralı otobüs hattına binip Yenidoğan'da 132V otobüsüne aktarma yaparak Sultanbeyli Otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.

132 V nereye gidiyor?

M8 Bostancı – Dudullu Metro hattının hizmete başlayacak olması nedeniyle 19D Ümraniye – Bostancı , 19SB Sultanbeyli – Bostancı ve E-9 Sabiha Gökçen H.L. – Bostancı hatlarımız 01.01.2023 tarihinden itibaren hizmet vermeyecektir.