Hira Tekindor

Hira Tekindor Hira Tekindor, Zerrin ve Çetin Tekindor evli mi?, Çetin Tekindor kaç kez evlendi?, Zerrin Tekindor neden eski eşinin soyadını kullanıyor?, Çetin Tekindor un eski eşi kim?, Zerrin Tekindor un kardeşi kimdir?

Zerrin ve Çetin Tekindor evli mi?

Kişisel hayatı 1987 yılında oyuncu Çetin Tekindor ile evlendi, bu evlilikten 23 Eylül 1989 tarihinde Hira adlı bir oğulları oldu. Çift, bir kez ayrılıp yeniden evlendikten sonra 1999 yılında yeniden boşandı.

Çetin Tekindor kaç kez evlendi?

Soyadını halen Tekindor olarak kullanan Zerrin Tekindor konuyla alakalı seneler önce, "Yıllar geçmiş aradan, Tekindor soyadını kullanıyorum diye beni hâlâ evli zannediyorlar herhalde. Ben sadece oğlumla aynı soyadını taşımak istedim" demişti.


Zerrin Tekindor neden eski eşinin soyadını kullanıyor?

Zerrin Sümer, 2023 yılında 22 yıllık sevgilisi ile evlendi.

Çetin Tekindor un eski eşi kim?

Hira Tekindor (d.1989) adında bir oğlu vardır.

Zerrin Tekindor un kardeşi kimdir?

2013 yılında annesinin vefat etmesiyle müziği bırakan fakat "Yıkılıyor" şarkısıyla ve klibindeki güzelliğiyle büyüleyen Ayça Tekindor'un babası Aydın Tekindor'dur. Usta oyuncu Çetin Tekindor ise Ayça Tekindor'un amcasıdır.

Zerrin Sümer ne zaman evlendi?

Zerrin Tekindor, Yalı Çapkını dizisinin Halis Ağa'sı Çetin Tekindor ile 1987 yılında evlendi. Çift, bir kez ayrılıp yeniden evlendikten sonra 1999 yılında yeniden boşandı. Oyuncu çiftib bu evlilikten Hira adlı bir oğulları oldu.

Zerrin Tekindor kaç çocuğu var?

1945 yılında Sivas'ta dünyaya gelen Çetin Tekindor, Türk sinema ve tiyatro dünyasının en önemli isimlerinden biridir.

Ayça Tekindor Çetin Tekindorun Neyi?

The University of Kent'in Film Studies bölümünü kazanan Hira Tekindor, 2010'da buradan mezun oldu.

Çetin Tekindor un sevgilisi kim?

"Yalı Çapkını" dizisi Ferit kimdir? Tam bir yalı çapkını olan Ferit, Halis Ağa'nın torunudur. Halis Ağa Ferit'in çapkınlıklarından artık bıkmıştır ve Ferit'in memleketten ahlaklı bir kızla evlenmesini istemektedir.

Zerrin Tekindor ile Çetin Tekindor akraba mı?

Çetin Tekindor, tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 1945'te Sivas'ta doğdu.

Çetin Tekindor Sivaslı mı?

Medyada yer alan iddialara göre Yalı Çapkını dizisinde Korhan Ailesinin gerçekte Altınbaş Ailesi'ni temsil ettiği iddia ediliyor. Çetin Tekindor'un oynadığı Halis Ağa'nın Altınbaş Holding'in kurucusu Mehmet Altınbaş olduğu bunun yanısıra dizide Halis Ağa'nın oğlu Orhan Korhan'ın da İmam Altınbaş olduğu yazıldı.

Hira Tekindor ne mezunu?

16 Temmuz 1945'te Sivas'ta doğan 77 yaşındaki Çetin Tekindor, 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu. Tiyatro sahnelerine Hep Vatan İçin oyunu ile giriş yaptı.

Ferit Halis Ağa'nın oğlu mu?

İstanbul doğumlu olan Toprak Sağlam, tiyatro eğitimi alarak sanat dünyasına adım attı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvarı'ndan birincilikle mezun olan genç oyuncu, kariyerine 2005 yılında 'İlk Göz Ağrısı' dizisi ile başladı. Bu projenin ardından birbirinden farklı ve başarılı dizilerde rol almaya devam etti.

Yalı Çapkını Halis kaç yaşında?

Sayısız projede rol alan 78 yaşındaki usta oyuncu Zerrin Sümer, Gökay Kalaycıoğlu ile 360 Derece programına konuk oldu. İlk evliliğinin ihanet yüzünden bittiğini söyleyen oyuncu, 22 yıldır gözlerden uzak aşk yaşadığı sevgilisiyle 8 ay önce nikah masasına oturduğunu söyledi.

Yalı Çapkını Çetin Tekindor oğlu kimdir?

Oyunculuğu ve toplumsal katkılarıyla Türkiye'de tanınmış bir sanatçıdır. Zerrin Sümer'in Büke (d.1978) adında bir oğlu vardır.

Yalı Çapkını Halis Ağa gerçekte kimdir?

Aynı yaşlardayız. 22 yıldır aynı evde yaşıyoruz. Konuşurken bir anda 'biz seninle evlensek' dedi. Ben de olur dedim.” İlk evliliğini Günay Tuncel ile yapan Zerrin Sümer'in bir oğlu var.

Yalı Çapkını Halis Ağa kim?

Oyuncunun oğlunun kim olduğunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sı Çetin Tekindor'un oğlu bakın kim! Annesi ve babası gibi o da çok ünlü! Meğer 11 yıllık eski eşi Zerrin Tekindor...

Yalı Çapkını Zerrin kimdir?

Zerrin Tekindor kimdir, nereli, kaç yaşında; 1964 yılında Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde doğan Zerrin Tekindor, ilk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamlamıştır.

Zerrin Sümer in 22 yıllık sevgilisi kimdir?

1987 yılında oyuncu Çetin Tekindor ile evlendi, bu evlilikten Hira adlı bir oğulları oldu. Çift, bir kez ayrılıp yeniden evlendikten sonra 1999 yılında yeniden boşandı.

Zerrin sümerin çocuğu var mı?

Yalı Çapkını Gerçek Hikayesi Kime Ait? Senaryosu ve oyuncu kadrosuyla ilgileri üzerine çeken Yalı Çapkını dizisinin gerçek hikayesi, ünlü psikiyatri uzmanı ve yazar Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun bir romanından uyarlanmıştır.