Sultanbeyli Otogar

Sultanbeyli Otogar Sultanbeyli Otogar, Sultanbeyli otogara hangi iett gider?, Sultanbeyli Otogar hangi yakada?, Gebze otogardan servis var mı?, Haremden otobüs kalkıyor mu?

Sultanbeyli otogara hangi iett gider?

Sultanbeyli Otogarına Kartal Köprüsü üzerinden 132M hattına binip Yanyol durağında inerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Ümraniye'den önce 522 numaralı otobüs hattına binip Yenidoğan'da 132V otobüsüne aktarma yaparak Sultanbeyli Otogara ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sultanbeyli Otogar hangi yakada?

İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Sultanbeyli ilçesinin otobüs terminali, merkezi bir noktada ve Anadolu Otoyolu'na oldukça yakın bir konumda bulunuyor.

Gebze otogardan servis var mı?

Gebze içinde bulunan otobüs firmalarının ofislerinden terminale servisle yolculuk mümkün. Bunun için yola çıkmadan önce servis aracının hareket saatini öğrenmeniz ve biniş noktanızı bildirmeniz yeterli. Servis araçları ilçede genellikle 24 saat boyunca terminale yolcu taşıyor.

Haremden otobüs kalkıyor mu?

Harem Terminali'nden Türkiye'nin bütün şehirlerine ve pek çok ilçeye düzenli olarak otobüs seferleri düzenleniyor. Harem Terminali, İstanbul şehrinde çok güzel bir konumda yer alıyor.


Sultanbeyli Esenler Otogar arası otobüsle kaç saat?

Metro ile gitmeyi düşünenler, M5 hattını kullanmalıdır. Sultanbeyli'ye gitmek için Marmaray'ı tercih edecekler, buraya aktarma yapmadan varamayacaklarını öğrenmelidir. Anadolu veya Avrupa Yakası'ndan gelen yolcular, Marmaray-Üsküdar İstasyonu'nda inmeli ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına binmelidir.

131 hangi duraklardan geçiyor?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Marmaray Sultanbeyli'ye gider mi?

18M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - UZUNÇAYIR METROBÜS/HAREM Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sultanbeyli Üsküdar hangi otobüs gider?

Ama biraz daha detayına inecek olursak, Gebze Marmaray durağı otogara oldukça yakındır. 6 kilometre olduğu için isterseniz yürüyebilirsiniz.

Sultanbeyli'ye metrobüs gidiyor mu?

Kocaeli Gebze Otogarı, Gebze ilçesinin Barış Mahallesi'nde yer alır.

Marmaray Gebze otogara gider mi?

İstanbul Anadolu Yakası'na hizmet veren Harem Otogarı'nın yeni yeri belli oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı'na komşu olacak araziye kurulacak yeni otogar 23 peronlu ve 200 otopark kapasiteli olacak. Otogar yıl sonuna tamamlanacak. İstanbul'da 1970 yılında hizmete giren Harem Otogarı tarihe karışıyor.

Gebze otogar hangi semtte?

Bakırköy, Zeytinburnu taraflarından geliyorsanız Marmaray ile Üsküdar'a gelip yürüme mesafesiyle Harem Otogarına ulaşabilirsiniz. Eminönü, Karaköy, Sirkeci taraflarından ise Sirkeci-Harem arabalı vapurunu kullanarak Harem Otogarına ulaşabilirsiniz.

Istanbul'dan Gebze'ye hangi otobüs gider?

Türkiye'nin bilindik otogarlarından biri olan Harem Otogarı, 1990'lı yıllardan beri aktif olarak hizmet veriyor.

Harem Otogarı yerine ne yapılacak?

Esenler Otogarına M1 Aksaray, Kocatepe, Otogar, Davutpaşa, ZeytinBurnu, Şirinevler, Yenibosna, Dünya Ticaret Merkezi ve Atatürk Hava Limanı metro hattı ile ve Esenler - Otogar metro hattı ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Marmaray ile hareme gidilir mi?

İstanbul'un pek çok noktasına rahat bir ulaşım sağlayan otobüsler ile Esenler Otogarı'na gitmek mümkündür. 33 M, 76O, 110, 830, 41AT, 910, 280 ve 750 numaralı otobüs hatlarını kullanarak otogara geçiş yapabilirsiniz.

Istanbul Harem Otogarı aktif mi?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Metro Esenler otogara gidiyor mu?

131V (İETT)

131V otobüs hattının ilk durağı Kartal - 4. Peron Yönü olup son durağı Recep Tayyip Erdoğan Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 131V (Kartal -Recep Tayyip Erdoğan Caddesi), her gün çalışıyor.


Esenler otogarına hangi iett gidiyor?

131, Sultanbeyli bölgesinde bulunan Fatih Mahallesi konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Sultanbeyli Esenler hangi otobüs gider?

Sultanbeyli Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M5 hattında bulunan bir yeraltı metro istasyonudur.

131 nerenin otobüsü?

Sultanbeyli, İstanbul ilinin bir ilçesidir. İlin Anadolu yakasında yer alır. Sultanbeyli İlçesi güneybatıda Kartal, doğuda Pendik, kuzeybatıda Sancaktepe ilçelerine komşudur.

131 V nereye gidiyor?

522ST SULTANBEYLİ - MECİDİYEKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.